sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Nukkekotini

Viikko sitten perheeni yllätti minut täysin . He olivat ostaneet minulle syntymäpäivälahjaksi nukkekodin. Tämän projektin päävetäjänä oli vanhin poikamme. Hän sai hankkeeseen mukaan sisaruksensa, isänsä ja yli 80-vuotiaan pappansa (minun appeni). Talo on Victoria-mallinen ja värin on poika valinnut oman mieltymyksensä mukaan ja olen siihen aivan tyytyväinen. Aluksi olin ajatellut rakennella pikkujuttuja hiljalleen mahdolliseen tulevaan talooni, mutta nyt talon sisustaminen alkaa tosi teolla.

Tänään sain talon koottua, mieheni avustuksella. Nyt vain alkaa kova mietintä, millaiset tapetit, lattiat, jalka- ja kattolistat taloon haluan ja mistä ne hankin. Niiden laittamisessa onkin varmaan kova homma, täytyyhän taloa hieman purkaa, jotta saan tapetit siististi seiniin.Täytyihän sitä vähän kokeilla, miltä huonekalut näyttävät talossa ja pientä kattaustakin halusin kokeilla. Rappusista en vielä tiedä haluanko säilyttää ne talossa, vievät niin ison tilan huoneesta. Ilman rappusia huoneeseen mahtuisi enemmän huonekaluja, takkaa ja sen semmoista.

12 kommenttia:

Olga kirjoitti...

Onnea uuteen projektiin! Hienon sohvan olit tuolla aikaisemmin esitellyt! Kiitos vierailusta blogissani. :)

Heleena Uotila kirjoitti...

Niin valoisa ja kaunis.Käytän erilaisia liimoja Tacky glue verhojen reunusten nauhoihin,tapetit stick-puikoilla Erikeepper käy moniin,tauluja ja oviin tulevia pöytiä m.m. Tacky gluella...pitää vain odotta jonkun aikaa että se alkaa jähmettyä.Myöhemmin se on tosi pitävää.Toisaalta herkissä kankaissa se tulee läpi.Terveisin-Heleena

Eija kirjoitti...

Olipa ihana yllätys saada jotain näin kivaa. Onko tämö talosi 1:12 vai pienempä' sorttia? No, oli niin tai näin, se on todella sievä ja siitä tulee hieno.

Iris kirjoitti...

Kiitos Heleena vastauksesta! Talo on 1:12. Huonekorkeus 22cm ja syvyys 32,5 cm, joten väsäämistä kyllä riittää, eikä vapaa-ajan ongelmia ole.

anja kirjoitti...

hei Iris, ja onnea uuden taloprojektin pariin. Kauniita tuoleja oot tehny!

Arttu kirjoitti...

Voi että kyllä varmasti olikin ihana yllätys. Nyt en kyllä muista olenko täällä ehkä aiemmin joskus vieraillut... :D
Nythän on äitienpäiväkin pian. Saatkohan jotain hienoa lisää. :)

Maria Jose kirjoitti...

Hola Iris! Para participar en mi sorteo-giveaway solo tienes que hacerte seguidora del blog,y te daré un numero en la lista.No sé si me e explicado bien?
Un saludo,
Mªjose (marivigano)

Jatta kirjoitti...

Että osaa olla kaunista!

MarEve kirjoitti...

Mukavan yllätyksen perheesi järjesti! Ensimmäisen kerran "eksyin" blogiisi ja tulen seuraamaan jatkossakin uutta projektiasi. Meillä myös samanlainen talo työn alla.

Linda kirjoitti...

Onnea uuteen projektiin. Seuraan innolla miten projektisi etenee. :)

Tuula kirjoitti...

Ihana lahja! Onnea uudelle nukkekodille.

TINK - SONIA kirjoitti...

Ho Iris,i like your minis so much!!!!
Miniregards from sunny Spain!