maanantai 26. heinäkuuta 2010

Wanhan ajan lelumarkkinat

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Forssassa Wanhan ajan lelumarkkinoilla. Tällaiselle vasta-alkajalle nuo markkinat olivat kuin paratiisi. Minun oli pakko ensin kiertää kaikki pöydät läpi ja sitten vasta toisella kierroksella aloin ostamisen. Täytyy sanoa, että olisin halunnut ostaa ne kaikki, sillä siellä oli todella taidokkaita ja ihania töitä. Onneksi raja tulee jossain vastaan, jos järki ei osaa sanoa EI, nimittäin tuo rahapussin sisältö tai sen kaupankäyntiin käytettävän materiaalin puuttuminen. Jotain minä kyllä toin sieltä kotiinkin asti, eli seuraavat tuotteet.


Ensimmäiset Reutter porselain tuotteeni. Kaunis kampauspöydän setti sekä suola- ja sokeria astiat.


Nukkekoti ja Lelu-kaupasta Miniaturas-lehti nro 150, vaneria, tuolinjalat (2,5 cm), köynnöstä, putkistot ja hanoja sekä nuo Reutterin tuotteet.


Tuija Halmela-Papuselta ostin kirjan, jossa on hyviä ohjeita erilaisista nukkkekodin verhoista.


Japirilta pitsiä, Lotta Satomaalta kangasta ja Dolores-kaupasta olkinauhaa sekä kaapin vetimet.


Riitta Kalevalta villasukat. Johanna Järvenpäältä laukkun ja aivan ihastuttavan pienen kivikissan. Katriina Alaselta kukkakitti:kurjenmiekka. Mirka Saloselta pienet vuuat ja pyykkipojat sekä Christian Lundqvistilta kahvimyllyn.


Muistojen paratiisi-kaupasta vauvanukke ja pöydän jalat (3,5 cm). Anne&Linda Häkkiseltä Englannin lakritsia. Nukkekotiyhdistykseltä karjalanpiirakoita ja runokirjan "Pieniä huoneita". Kirjassa on ihan oikeesti luettavissa olevia runoja miniatyyrimaailmasta. Aivan ihana kirja.


Tämä pieni tuubi jäi edellisestä kuvasta pois. Täytyyhän jokaisessa kodissa olla kuuluisaa Turun sinappia. Ostin sen Leea Lehelman ja Johanna Puttosen pöydästä.

Toivottavasti ostamieni tuotteiden myyjät ovat tulleet oikein, sillä en ostaessani pistänyt kaikkia nimiä ylös, vaan yritin pohjakartan perusteella muistella teidät.

15 kommenttia:

Merry Jingle kirjoitti...

Ihania ostoksia olet tehnyt, harmittaa niin vietävästi kun en päässyt paikalle :(

riSa kirjoitti...

Oikein kivannäköisiä ostoksia! Kyllä niitä kummasti kertyy, vaikka ainakin itse kuvittelin ostaneeni "vain jotain pientä". :D

Mare kirjoitti...

Himmeät hankinnat. On olleet hyvät markkinat sinullakin!

Merja kirjoitti...

Oikein hienot ostokset sinulla.

PAKY kirjoitti...

Unas compras fantásticas Iris, te felicito

Linda kirjoitti...

Aivan ihanat ostokset sinulla!

Sirkka kirjoitti...

Olitkin matkassa oikein ison ostoskassin kanssa, mutta sinun hankinnoissasi ei määrä korvaa laatua. Kaikkien ostoksiesi kohdalla voisin ilomielin venyttää omaakin budjettiani.

Lotte kirjoitti...

Kivoja löytöjä teit sinäkin! Nuo kankaat oli muuten kangaskauppa Kankaisen kankaita, olivat vain siinä mun pöydän nurkalla.

anneve kirjoitti...

Aivan ihania löytöjä on sinullakin. Niin siellä aina käy, että haluaisi kaikken tarjolla olevan, niin on ihania!

anja kirjoitti...

Kone lataa kuvasi nii hitaasti etten näe kaikkia hankintojasi, mutta nuo alun ostokset jo ovat ihan huippuja... Reutterit <3

Iris kirjoitti...

Kiitos Lotta korjauksesta. Ajattelinkin, että ehkä ne kankaat eivät olleet sinun tuotteitasi,mutta muistin vain painkan mistä sen ostin.

Meli kirjoitti...

Iris, you have made a great shopping!!!
Hugs,
Meli

Linjuri kirjoitti...

Ihania ostoksia! En ole koskaan kyseisillä markkinoilla käynyt, ovat varmasti upea tapahtuma.

Piikko kirjoitti...

Kivoja ostoksia!
Oli kyllä mukavat markkinat ja todellakin paljon herkkuja tarjolla!
No, seuraavia markkinoita odotellessa...☺

Jatta kirjoitti...

Aivan ihastuttavia pikkuostoksia täälläkin. :)