sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Roomboxeja

Minulla on ollut viimeaikoina muutama projekti meneillä, siksi en ole esitellyt tekemisiäni. Nyt olen saanut kaksi niistä valmiiksi. Minua pyydettiin tekemään kahdelle työtoverilleni syntymäpäiväkortit, kun he täyttivät 60 vuotta. Ajattelin heti, että nyt en tee mitään perinteistä korttia, vaan rakennan heille roomboxit. He saavat ne huomenna, joten vielä en tiedä miten he suhtautuvat tällaiseen korttiin.


Tästä kaikki alkoi. Minulla oli kaksi kenkälaatikkoa, joista leikkasin kannet irti. Tämän jälkeen aloin pikkuhiljaa sisustamaan niitä. Minulla oli paljon erilaisia visioita, ajatukset ja toteutus eivät aina mene yhteen, mutta olen lopputuloksiin aivan tyytyväinen.


Tälle henkilölle valitsin kotoisan käsityönurkkauksen, jossa hän saa toteuttaa taitojaan.


Tämä henkilö on kätevä käsistään. Olemme saaneet useasti ihailla hänen tekemiään 3D- ja ristipisto-kortteja. Hän kutoo myös mielellään ja pitää läheisensä varpaat lämpiminä kutomalla todella ihastuttavia villasukkia.


Hän ratkoo mielellään sudokuja ja syksyisin ruskaaikaan matkustaa Lappiin.


Tämän syntymäpäiväboxin saajalle valitisin ympäristöksi laivan hytin, jonne keräsin hänen elämäänsä liittyviä asioita ja mielenkiinnon kohteita.


Laivaristeilyillä hän käy muutaman kerran vuodessa.


Tämä henkilö harrastaa puutarhanhoitoa, keilausta ja Lapin-matkailua talviaikaan.
Hänellä on myös taxiajolupa (siitä syystä tuo valaisin seinällä), mutta toimii muissa tehtävissä.


Harrastuksiin kuuluu vielä Canastan pelaaminen.

2 kommenttia:

CLARA kirjoitti...

¡Oh! Que buenos regalos. Estan muy bien personalizados. A todos nos gusta ver nuestros hobbies. Saber que nuestros amigos nos conocen es muy agradable.
Las dos escenas tienen mucho detalle. Enhorabuena por estos trabajos.
Me encantan.
Besos Clara

Eija Luoto kirjoitti...

Aivan ihanat "kortit". Taatusti saajat ovat onnesta soikeana; näissä on niin paljon ajateltu heitä itseään. Tuo laivahytti on todella hulppea, mun lemmikki näistä, jos pakko on valita (molemmat on NIIN kivat).