sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Huonekalujen tuunausta

Pidän auringosta ja lämmöstä, mutta nyt tuntuu niin kuumalta, että oli pakko tulla sisälle koneen ääreen päivittämään sivua. Olen ostanut Huuto.netistä kaksi kaappia ja tarkoituksenani on ollut tuunata ne mieleisekseni. Vaatekaapin olen huutanut jo aiemmin keväällä, mutta en ollut saanut aikaiseksi tehdä sille mitään, kunnes eilen illalla malli kaapista tuli ajatuksiini. Tämän kaapin, mikä näkyy ensin, ostin viime viikolla.


Nähtyäni tämän kaapin Huuto.netissä, minulla oli heti visio millaiseksi sen laittaisin. Onneksi sain sen itselleni.


Jouduin maalaamaan kaapin useaan kertaan, ennenkuin olin tyytyväinen tulokseeni. Hion kyllä kaappia ennen maalausta, mutta siinä taisi olla niin kova lakkaus päällä, ettei uusi maali meinannut peittää vanhaa maalia. Jostain syystä nyt tuo valkoinen- ja kultamaali miellyttävät minua, ehkä se johtuu kesästä ja auringosta. Kaapin oveen tein vielä kovasta pakkausmuovista ikkunalasin.Vaatekaappi ennen hiomista ja maalaamista. Vähän viisaampana hioin kaappia nyt perusteellisemmin, kuin edellistä.


Tein kaapin yläreunaan balsasta listan, jonka muotoilin kaapin alareunan muodon mukaan.


Tämä vaatekaappi sijoitetaan makuuhuoneeseen. Maalauksen jälkeen korostin reunoja kultamaalilla ja liimasin kultaisia tarroja oviin. Kuvioilla hain vähän samaa tyyliä, kuin parisänkyn kohokuviot ovat. (ps. klikkaamalla kuvia, saat ne isommiksi ja kultaukset näkyvät paremmin).

3 kommenttia:

Ascension kirjoitti...

Me encanta como te han quedado despues de haberlos tuneados, no tienen nada que ver con los anteriores, te han quedado simplemente geniales, enhorabuena por el trabajo
besitos ascension

Tuula kirjoitti...

Kauniita kalusteita on tänne ilmestynyt viime päivinä. Kaapit ovat ihania, mutta pesukomuutista tykkään jotenkin erityisen paljon.

Minimami kirjoitti...

Voi miten kauniita niistä tulikin!