perjantai 9. heinäkuuta 2010

Pesukomuutti

Nukkekotini makuuhuone kaipasi pesukomuuttia. Minulla oli jonkinlainen ajatus pöydästä, millainen sen pitäisi olla, mutta ennenkuin pystyn aloittamaan työtä minun täytyy tehdä itselleni selkeät kaavat ja ohjeet. Tämän jälkeen tekeminen eteneekin vauhdilla. Lopullinen silaus, niin kuin maalamiseeen ryhtyminen saattaa usein kestää muutaman päivän, mutta kun sen teen olenkin itseeni tosi tyytyväinen.


Kuvassa jälleen tarvikkeita, joista pesukomuutti syntyy. Tuttua balsaa, rimaa Euro Mini´s jalkoja, nuppeja, maaleja, liimaa ja hiomapaperia. Siinä on myös tarvikkeita sänkyyn, joka on maalausta vaille valmis. Laitan siitä kuvia myöhemmin.


Näistä kappaleista pitäisi valmistua pesupöytä eli pesukomuutti. Siirryin tarvikkeitteni kanssa ulos, koska ilma oli aivan mahtava. Samalla kun nautin auringosta, hioin pieniä kappaleitani. Minusta näiden töiden hiominen on jotenkin niin rauhoittavaa, ja etenkin se, kun saa ne kaarevat linjat aikaan, joita on suunnitellutkin.


Pöytä on nyt kasattu ja liimattu, maalausta vaille valmis. Tein pöytään avattavan laatikon, se olikin mielenkiintoinen haaste, koska en ollut aikaisemmin tehnyt sitä. Maalaaminen sai odottaa hieman viileämpiä hetkiä. Ulkona näillä helteillä ei viitsi maalata, koska maali kuivuu liian nopeasti.


Vihdoinkin pöytä on valmiina. Maalattu valkoisella perinnemaalilla ja korostettu kultamaalilla, näin se sopii hyvin makuuhuoneen muuhun kalustukseen. Tein vielä kannun ja vadin täydentämään kokonaisuutta.

8 kommenttia:

Estefanía kirjoitti...

Que preciosidad!!

Flor kirjoitti...

Iris ¡Te quedo muy bonita!! ( =
Saludos
Flor

Merry Jingle kirjoitti...

Hieno :)

Jatta kirjoitti...

Upea takka ja tämä kommuutti ihan mielettömän ihana! Kivaa mineilykesää sinulle! :)

Susa-li kirjoitti...

Oli ihan uusi sana tämä pesukomuutti mulle :D Tulipa opittua uutta ^^ Hienoa jälkeä, ja tällaiset vaihekuvat on tosi kivoja.

Mirja kirjoitti...

Tosi sulonen :)

Maria kirjoitti...

Kaunis!

Marjatta kirjoitti...

Tosi huolella olet pesukomuutin tehnyt ja kaunis siitä tulikin!